Helaas, dit pand is verkocht

8600 Diksmuide

Omschrijving

Prachtige pastoriewoning met tal van mogelijkheden!

Nabij de markt van Woumen vinden we deze charmante pastorijwoning. Deze woning ligt op een perceel van 1269 vierkante meter en geniet een gezellige tuin waar je ten volle kan genieten van de rust.
Deze unieke woonst geniet tegelijk van de sympathie van de Woumense dorpskern, het bevindt zich op minder dan 5 km van de Grote markt van Diksmuide en kent een ideale aansluiting richting diverse steden via het omliggend verkeersnet.
Op de gelijkvloerse verdieping vinden we een royale inkomhal met achterliggende traphal, een bureau, drie grote en gezellige leefruimtes, een keuken met naastliggende wasplaats, een toilet, twee buitenbergingen en een garage. De eerste verdieping bestaat uit een nachthal, twee badkamers, drie volwaardige slaapkamers en een grote zolderruimte. Op de tweede verdieping vinden we nogmaals 3 zolderruimtes die diverse mogelijkheden bieden.
INSTELPRIJS: € 375.000 - Verkoop onder het FEDNET-Systeem


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Vanoverschelde