Helaas, dit pand is verkocht

8600 Esen

Omschrijving

Prachtige villa met werkplaats van 690m² in ambachtelijke zone

Dit bedrijvencomplex bevindt zicht op slechts 18,5km van de E403 (Lichtervelde) en op 17km van de E40 (Middelkerke) en bestaat uit:

GELIJKVLOERS: Inkomhal met apart gastentoilet - lichtrijke woonkamer met open haard - de ingerichte eiken keuken heeft een granieten werkblad, en bevat o.a. een oven, microgolf, elektrisch kookfornuis, dampkap, spoelbak, koelkast, diepvries en vaatwas - veranda - bureau met tal van ingemaakte eiken kasten - apart toilet - ingerichte badkamer met ligbad/douche en dubbele lavabomeubel - slaapkamer 1 - ruime garage met elektrische kantelpoort.

VERDIEP 1: Ruime nachthal - 2 slaapkamers met ingemaakte kasten - kleinere slaapkamer - apart toilet.

KELDER: Volledig onderkelderd en ingedeeld in diverse functionele ruimtes zoals een wasruimte, stookplaats, hobbyruimte, polyvalente ruimtes,...

TUIN EN OMGEVING: Oprit voor de woning - geasfalteerde oprit voor de loodsen met voldoende ruimte om te manoeuvreren met vrachtwagens - groene bufferzone met bomen rond de loodsen - achterliggende tuin met zonneterras in tropisch hardhout en deels siertegels, gazon en siervijver - naast de loods is er voldoende stockageruimte.

WERKPLAATSEN: Bestaande uit 2 aanpalende werkplaatsen van 315m² en 375m². Beiden zijn geïsoleerd en uitgerust met een gepolierde betonnen vloer en elk voorzien van een automatische sectionaalpoort van 4m x 4m. De industriële warme luchtblazer op mazout zorgt voor een aangename werktemperatuur.

Dit eigendom is ideaal voor het uitoefenen van een ambachtelijke beroep zoals schrijnwerker, aannemer, loodgieter, tuinaannemer,...

ALGEMEEN:
- CV op aardgas.
- Elektriciteit: 3 x 400V + N, dag/nacht.
- Buitenschrijnwerk: hout (afszelia), dubbele beglazing en rolluiken.
- Binnenschrijnwerk: massief eiken binnenschrijnwerk.
- Regenwater: 2 x 10.000l.
- BPA Diksmuide 20/11/2012.

Vergeet zeker niet de 360° virtuele tour te bekijken!
https://goo.gl/rqi3Yf


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Vanoverschelde