Helaas, dit pand is verkocht

8600 Kaaskerke

Omschrijving

Prachtig nieuwbouwproject te Kaaskerke: Residentie 'Frontzate'

Residentie Frontzate leent zijn naam van een Belgische spoorlijn “Spoorlijn 74” die Kaaskerke met Nieuwpoort-Bad verbond. Deze spoorlijn wordt in de streek ook de "Frontzate" genoemd, omwille van het belang van deze spoorlijn in de Eerste Wereldoorlog.

Dit prachtig nieuwbouwproject bestaat uit 12 energiezuinige appartementen die variëren van 67 tot 168m², verdeeld over 4 bouwlagen. Er is keuze tussen één, twee of drie slaapkamers.
De gelijkvloerse appartementen beschikken over een private tuin van 30 tot 117m², de andere appartement over zongerichte terrassen. De keuken, vloer, deuren en badkamer worden volledig naar eigen smaak ingericht. Hiervoor kan men beroep doen op de toeleveranciers die u graag bijstaan bij het personaliseren van het appartement.
Achteraan het gebouw zijn 7 garages, 6 autostaanplaatsen en een gemeenschappelijke fietsenberging voorzien.

Deze residentie is gelegen net buiten het centrum van Diksmuide, langs de verbindingsweg Veurne – Diksmuide - Roeselare en is zeer vlot bereikbaar. Op slechts 15min staat u aan de Belgische kust en de E40-autosnelweg.
Dit stijlvol project valt uitermate op door zijn zuidgerichte oriëntatie en de prachtige vergezichten over de Poldervallei "Bachten de Kupe".

Diksmuide beschikt over alle nodige voorzieningen: Verschillende supermarkten (Delhaize, Colruyt, Carrefour,…), Lagere en middelbare scholen, bakkers, slagers, krantenwinkel, station,… Dit allemaal binnen een straal 1,5km.
Kortom, een interessant project om er zelf aangenaam en comfortabel te wonen, maar evenzeer geschikt als investering!

Oplevering voorzien dit najaar.

PRIJZEN VANAF €165.000.


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Vanoverschelde