Helaas, dit pand is verkocht

8600 Esen

Omschrijving

Uniek nieuwbouwproject te Esen: Residentie "Mazarine"

Bent u op zoek naar een nieuwe woonst of een interessante investeringsopportuniteit?

Dan stellen wij u graag RESIDENTIE MAZARINE aan u voor:

Dit fantastisch vastgoedproject bestaat uit 13 kwalitatief afgewerkte entiteiten verdeeld over 4 bouwlagen en wordt gekenmerkt door zijn aandacht voor functionaliteit, ruimte en comfort. De strakke architectuur gaat gepaard met subtiele details in architectonisch beton en hardhout. Deze prachtige appartementen vallen uitermate op door hun lichtinval, zonovergoten terrassen en adembenemende zichten op de weidse velden en de “Esense Broeken”.

De appartementen variëren van 58m2 tot 122m2 en beschikken over 1,2 of 3 slaapkamers al dan niet met terrassen die variëren van 9m2 tot 59m2. Tevens zijn er 13 achterliggende garages aanwezig die toegankelijk zijn via de doorrit op de gelijkvloerse verdieping.

Deze residentie heeft een uitstekende ligging en is vlot bereikbaar door de directe nabijheid van de N35 Diksmuide – Roeselare.

Hoge rendementen, ideale investering...!

Oplevering voorzien begin 2018.

REEDS 8 APPARTEMENTEN VERKOCHT!


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Vanoverschelde