Helaas, dit pand is verkocht

8600 Diksmuide

Omschrijving

RESIDENTIE WOUMEN PLATSE - NIEUWBOUWAPPARTEMENT MET 3 SLAAPKAMERS EN 2 TERRASSEN

In het hartje van Woumen (deelgemeente Diksmuide) vindt u dit kwalitatief nieuwbouwproject 'Residentie Woumen Platse'. Het is gelegen in een rustige omgeving, nabij scholen, openbaar vervoer en kleinhandel en bevindt zich op slechts 5 min van het centrum van Diksmuide. Deze residentie zal bestaan uit 5 wooneenheden met elk 1 of 2 terras(sen).
Dit appartement zal ingedeeld zijn in een lichtrijke leefruimte annex open keuken, een berging, een badkamer (uitgerust met douche en wastafel), een apart toilet, 3 volwaardige slaapkamers en 2 terrassen. Het gebouw zal beschikken over een lift en er zal mogelijkheid zijn tot aankoop van een garage.
Ideaal voor wie op zoek is naar een vaste woonplaats, een tweede verblijf of een veilige investering met groeiende meerwaarde. Reeds 60% verkocht!


Niet gevonden wat je zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
U gebruikt een verouderde browser. Upgrade nu naar een moderne browser om ten volle gebruik te kunnen maken van alle functies van onze site:
Chrome |  FireFox |  Opera |  Safari |  Microsoft Edge
Terug naar boven
Sluit menu Vastgoed Vanoverschelde